# workwithalopronto
Operator Frengjisht sherbim klienti

Operator/e Frengjisht – Sherbim Klienti

ALOPRONTO S.R.L një kompani Italiane me degë në Tiranë tashmë prej 2 vitesh ne treg.

ALO PRONTO S.R.L, një kompani lider në industrinë e saj, po kërkon aktualisht individë të talentuar për t’u bashkuar me ekipin tonë dinamik si Shërbim Klienti në gjuhën frënge.

A jeni fluet në gjuhën frënge? A keni aftësi të shkëlqyera komunikimi? Mos kërkoni më tej!

Kompania ALOPRONTO SRL ofron paga bazë më të larta se pjesa më e madhe e kompanive në Shqipëri!

Fushata për shërbime emergjente / Inbound

💼 Çfarë ofrojmë ne

  • Një trajner dhe një staf i motivuar për t’ju ndihmuar të keni sukses

  • Mundësi për tu rritur profesionalisht dhe financiarisht

  • Pagë bazë plus bonuse ditore / javore dhe mujore + extra bonuse për performancë të mirë në punë

  • Ne sigurojmë rritje dhe njohje personale, integritet në vendin e punës dhe një mjedis pune pozitiv!

  📌 Kriteret

   • Njohuri të mira të gjuhës Frënge

   • Njohuri të mira në përdorimin e paketës MS Office

   • Një frymë e shëndetshme konkurruese dhe të jetë e orientuar drejt qëllimit

   • Aftësia për të punuar mirë në një mjedis dinamik me ritëm të shpejtë.

   📞 Si të Aplikoni

   Nëse jeni të interesuar për të bashkuar ekipin tonë, do të kishim kënaqësi të dëgjonim nga ju! Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj të përditësuar në adresën hr@alopronto.com ose na kontaktoni në numrin e telefonit +355 69 4000 522. Ju lutemi të përfshini pozicionin që po aplikoni, “Operator/e shërbim klienti frengjisht”, në subjektin e email-it tuaj:

   📧 Email: hr@alopronto.com 📞 Tel: +355 69 4000 522

   🏢 Adresa: Ne ndodhemi në Don Bosko, pranë Viva Market, Tiranë.

   Bashkohuni me ekipin tonë dhe filloni një karrierë me ALO PRONTO S.R.L. Ne ofrojmë një kulturë pune mbështetëse dhe inkluzive që vlerëson bashkëpunimin, rritjen personale dhe shkëlqimin. Vini dhe jeni pjesë e historisë sonë të suksesit!

   Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Shpresojmë të marrim aplikimin tuaj dhe ju mirëpresim në ekipin tonë të profesionistëve të përkushtuar.

   Ju lutemi të vini re: Vetëm kandidatët e zgjedhur do të kontaktohen për vlerësimin e mëtejshëm.

   Postime të ngjashem

   Dërgo CV për të aplikuar

   Ploteso formularin duke klikuar këtu.

   Follow Us

   Postimet e fundit

   Operator Frengjisht sherbim klienti

   Postimet e fundit

   Dërgo CV për të aplikuar

   Ploteso formularin duke klikuar këtu.

   Follow Us