Working since 2021

FULL SERVICE AGENCY

OUR MISSION

Ofrojmë një shumëllojësi të gjerë të shërbimeve që mund të përdoren për të plotësuar nevojat tuaja individuale ose të biznesit tuaj. Ekipi ynë profesional dhe përvojë i specializuar mund t’ju ofrojë ndihmë të vlefshme në fushën e markës suaj, marketingut strategjik, zhvillimit të planit të biznesit, programimit në gjuhë të ndryshme, zhvillimit të platformave të internetit apo aplikacioneve, analizimit të të dhënave, si dhe ofrimin e suportit teknik të nevojshëm.

Në përputhje me angazhimin tonë ndaj kualitetit dhe kujdesit ndaj klientit, kemi krijuar një ekip të përkushtuar që operon 24/7 për të plotësuar çdo kërkesë ose nevojë të klientëve tanë të çmuar. Përveç kësaj, angazhohemi të sigurojmë një përvojë të përsosur të klientit, ku mund t’i përgjigjemi çdo pyetjeje, shqetësimi apo kërkese që mund të keni.

Ne jemi të angazhuar të përmirësojmë dhe të përmbushim pritshmëritë tuaja. Ju inkurajojmë të vizitoni faqen tonë të kontaktit për të na dërguar një email dhe të na jepni mundësinë të bashkëpunojmë dhe t’ju ndihmojmë në përmbushjen e synimeve tuaja. Pas pranimit të emailit tuaj, do të kontaktojmë menjëherë për të diskutuar detajet dhe për të krijuar një plan veprimi që i përshtatet nevojave tuaja.

Services

Web Design

Programim

Marketing

Analize te dhenash

Suport Teknik

Sherbim klienti

Cfarë na diferencon ne nga të tjerët

Çfarë na diferencionon është qasja jonë ndaj klientëve. Ne nuk jemi thjesht një kompani që ofron shërbime, por një partner strategjik që ndihmon klientët të arrinin suksesin e dëshiruar. Për ne, suksesi juaj është suksesi ynë, prandaj jemi të përkushtuar që të kuptojmë thellësisht qëllimet dhe nevojat tuaja dhe të ofrojmë zgjidhjet e përshtatshme dhe inovative.

Ekspertiza

Jemi një ekip i specializuar me njohuri të thella në marka, marketing, zhvillim web, programim dhe analizë të të dhënave, për të siguruar cilësi të lartë në shërbimet që ofrojmë.

Zgjidhje

Ne nuk jemi thjesht një kompani që ofron shërbime, por një partner strategjik për klientët tanë. Ne ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe inovative për të siguruar suksesin e tyre.

Ekipi specializuar

Ne kemi një grup profesionistësh të përkushtuar, të aftë dhe të angazhuar që punojnë së bashku për të arritur qëllimet dhe për të siguruar suksesin klientëve tanë.

Suporti 24/7

Ne kemi një ekip të dedikuar për shërbimin ndaj klientit që është në dispozicion gjatë gjithë kohës për të përgjigjur pyetjeve dhe zgjidhur çdo problem që mund të dalë.

Grupet tona te punes

Sherbim Marketing
Marketing
Strategji marketingu
Identifikimi i target te duhur
Percaktimi i buxhetit
Sherbim Webb App
Zhvillim web/app
Zhvillim web dhe app
Projektim & Design
Personalizim i web & app
Sherbim programimi
Programim
Analist programues
Software engineer
Menaxhim dhe zhvillim
Sherbim analize te dhenash
Analize te dhenash
Studimi i te dhenave
Aftesi analitike
Transformimi ne informacion
Sherbim Klienti
Sherbim klienti
Disponibilitet 24/7
Mbeshtetje teknike
100% performance