AP Logo White

ALOPRONTO

SEPSE JEMI ME TE MIRET NE ATE QE BEJME

ALO PRONTO Marketing

Rreth nesh

AloPronto është një agjensi marketingu internacionale me seli qëndrore në Milano dhe me filial ne Tiranë, Shqipëri. Me një staf të kualifikuar për krijimin e strategjive të marketingut, ndërtues dhe zhvillues të faqeve web dhe APP, shërbim klienti në kohe reale dhe mbeshtetje teknike 24 ore.

Nëpërmjet shërbimeve tona, AloPronto u mundëson kompanive të rrisin kërkesat për shërbimet që ofrojnë dhe kujdeset për krijimin dhe rritjen e markës suaj.

Ekipi ynë i mirëorganizuar ju mundëson të arrini qëllimet tuaja të biznesit përmes kreativitetit, inovacionit dhe punës së palodhshme në mënyrë që të përmirësoni shërbimet tuaja dhe t’ju bëjë të dalloni nga të tjerët.

Departamente

Shtete ku operojmë

Klientë të kënaqur

Performanca

Shërbimet që ofrojmë

Web Design

Planifikimi & dizenjimi i produktit, si dhe krijimi i arkitekturave të sherbimit deri në testimin e produktit të përfunduar.

Programim

Ne programojmë dhe shkruajmë kodin e softuerit, aplikacioneve dhe faqeve të internetit duke përdorur gjuhë të ndryshme programimi.

Marketing

Shërbimet tona janë në shkallë globale, për t’ju ndihmuar të rriteni në mënyrë eksponenciale në tregjet vendase dhe të huaja me konvertime maksimale.

Analizë të dhënash

Paraqitja e të dhënave në forma të ndryshme si dhe vlerësimi i tyre për të nxjerrë indikacione të dobishme për të marre vendimet e duhura.

Suport Teknik

Kompania jonë ka një indeks kënaqësie prej 100%, dhe kjo sepse ne ju vendosim gjithmonë të parët duke ju dhen ne kohe reale suportin tone teknik dhe jo vetem.

Shërbim klienti

Kemi një ekip të dedikuar 24/7 që menaxhon shërbimin e informacionit të klientit për detaje në lidhje me porositë dhe përparimin e tyre.

Grupet tona te punes

Sherbim Marketing
Marketing
Strategji marketingu
Identifikimi i target të duhur
Përcaktimi i buxhetit
Sherbim Webb App
Zhvillim web/app
Zhvillim web dhe app
Projektim & Design
Personalizim i web & app
Sherbim programimi
Programim
Analist programues
Software engineer
Menaxhim dhe zhvillim
Sherbim analize te dhenash
Analizë të dhënash
Studimi i të dhënave
Aftësi analitike
Transformimi në informacion
Sherbim Klienti
Shërbim klienti
Disponibilitet 24/7
Mbështetje teknike
100% performancë

Platformat qe perdorim

Google ADS Logo
Google My Business Logo
Instagram advertising
Facebook Ads logo
Amazon Logo.webp
TikTok Ads.webp